Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta z fasoli ze śliwkami, chleb bezglutenowy z ziarnami, ogórek zielony

Ogórek zielony, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Fasola biała, Cebula biała, Śliwki suszone wędzone, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
872 kJ/208 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 27,3 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: