Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta z fasoli ze śliwkami, chleb bezglutenowy z ziarnami, ogórek zielony

Kiełki słonecznika, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Ogórek zielony, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cebula biała, Olej rzepakowy, Fasola biała, Śliwki suszone wędzone

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
907 kJ/217 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 28,7 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: