Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z fasoli ze śliwkami, chleb bezglutenowy z ziarnami, ogórek zielony
Kiełki słonecznika, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Ogórek zielony, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cebula biała, Olej rzepakowy, Fasola biała, Śliwki suszone wędzone
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 907 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 28,7 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.