Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67
Pasta z fasolki szparagowej i sezamu, chleb razowy, rzodkiewka
Rzodkiewka, SEZAM czarny, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Estragon, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula dymka, Fasolka szparagowa zielona, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Ziemniaki
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.