Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67
Pasta z fasolki szparagowej i sezamu, chleb razowy, rzodkiewka
Rzodkiewka, SEZAM czarny, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Estragon, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula dymka, Fasolka szparagowa zielona, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 123 kJ/268 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 41,0 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.