Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67 Star

Pasta z fasolki szparagowej i sezamu, chleb razowy, rzodkiewka

Rzodkiewka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Fasolka szparagowa zielona, Ziemniaki, Cebula dymka, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sok z cytryny, SEZAM czarny, Estragon, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 121 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 7,3 g
Białko: 9,7 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: