Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.67 Star

Pasta z fasolki szparagowej i sezamu, chleb razowy, rzodkiewka

Rzodkiewka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Fasolka szparagowa zielona, Ziemniaki, Cebula dymka, Ser cheddar (MLEKO, skrobia ziemniaczana, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato, beta-karoten), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sok z cytryny, SEZAM czarny, Estragon, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 121 kJ/268 kcal
Tłuszcz: 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 7,3 g
Białko: 9,7 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: