Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Pasta z grillowanej cukinii z greckim serem, chleb żytni, słupki papryki i kalarepy
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Kalarepa, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, ORZESZKI ZIEMNE, Pieprz czarny, Rukola, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, cukinia, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 627 kJ/389 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 40,2 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.