Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Pasta z kurczaka, chleb razowy; ogórek, pomidorki
Kiełki brokuła, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 211 kJ/528 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 43,4 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 32,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.