Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Pasta z kurczaka z cheddarem i awokado, chleb razowy, rukola z pomidorkami daktylowymi
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pomidorki daktylowe, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Czosnek, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Kolendra, Awokado Hass, Kiełki słonecznika, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Kmin rzymski, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Chili, Cebula czerwona, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 512 kJ/600 kcal |
Tłuszcz: 26,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g |
Węglowodany: 61,5 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 35,8 g |
Sól: 3,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.