Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star

Pasta z kurczaka z cheddarem i awokado, chleb razowy, rukola z pomidorkami daktylowymi

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kurczak udko, Pomidorki daktylowe, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Cebula czerwona, Ser cheddar (MLEKO, skrobia ziemniaczana, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato, beta-karoten), Awokado, Rukola, Olej rzepakowy, Sok z limonki, Kolendra, Czosnek, Kiełki słonecznika, Sól, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Kmin rzymski, Chili, Sok z cytryny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 443 kJ/584 kcal
Tłuszcz: 25,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 61,2 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 34,4 g
Sól: 3,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: