Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Pasta z kurczaka z orzechami włoskimi, chleb razowy; ogórek, rzodkiewka
Rzodkiewka, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 089 kJ/499 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 47,1 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 8,3 g |
Białko: 24,6 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.