Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pasta z kurczaka z orzechami włoskimi; świeże warzywa
Kiełki rzodkiewki, Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Papryka żółta, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 606 kJ/623 kcal |
Tłuszcz: 46,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g |
Węglowodany: 16,2 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 41,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.