Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Pasta z łososia z chrzanem i koperkiem, chleb razowy, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Koperek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Cebula czerwona, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, JAJA kurze, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 144 kJ/273 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.