Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star

Pasta z makreli z pieczywem razowym, ogórek kiszony

Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Koperek, Szczypiorek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
797 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 19,7 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 11,7 g
Sól: 3,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: