Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Pasta z makreli z pieczywem razowym, ogórek kiszony
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Koperek, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 797 kJ/191 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 19,7 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 3,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.