Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
XXX_Pasta z oliwek i greckiej ricotty, bułeczka razowa, pomidorki daktylowe z orzechami włoskimi, awokado i rukolą
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oregano, Pieprz czarny, Sól, Ser grecki Athotyros, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 788 kJ/666 kcal |
Tłuszcz: 38,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 60,5 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 23,5 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.