Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Pasta z pieczarek, chleb razowy, pikle z ogórków
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki rzodkiewki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, SER twarogowy chudy, Sól, Cebula biała, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieczarka, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 070 kJ/256 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.