Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.75
Pasta z pieczonego buraka, chleb razowy, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Burak, Chrzan, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Fasola czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 728 kJ/413 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 66,7 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 12,5 g |
Białko: 16,6 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.