Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z pieczonego łososia i rukoli, chleb bezglutenowy, słupki papryki
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki groszku, Papryka czerwona, Papryka żółta, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, ŁOSOŚ, Rukola
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.