Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
XXX_Pasta z pieczonego łososia z domową bułeczką z otrębami, roszponka z rzodkiewką
Rzodkiewka, Roszponka, Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), ORZECHY WŁOSKIE, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, ŁOSOŚ, Papryczka Jalapeno
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 166 kJ/279 kcal |
Tłuszcz: 14,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 20,1 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 19,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.