Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
Pasta z pieczonego łososia z rukolą, bazylią i jalapeno, pumpernikiel, ogórek, rzodkiewka
Rzodkiewka, Kiełki rzodkiewki, Ogórek zielony, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, ŁOSOŚ, Papryczka Jalapeno, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, syrop z buraka cukrowego, sól, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 998 kJ/239 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 21,0 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 16,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.