Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Pasta z pieczonej marchewki i słonecznika ze szczypiorkiem, chleb żytni, ogórek małosolny
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Marchew, Natka pietruszki, Nasiona słonecznika, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 116 kJ/506 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 59,9 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 13,5 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.