Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Dairy Free
Bułeczka ziarnista z pesto orzechowym i wędliną z indyka, słupki warzyw
Bułeczka ziarnista (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, siemię lniane, słonecznik), Kalarepa, Ogórek zielony, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 078 kJ/258 kcal |
Tłuszcz: 17,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 18,4 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.