Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star

Pasta z papryki i greckiego sera, chleb razowy, świeże warzywa

pasta 50% (papryka czerwona, ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), sambal oelek, nasiona kolendry, pieprz czarny), chleb razowy 28% (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), kalarepa 10%, ogórek zielony 10%, roszponka 1%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 420 kJ/579 kcal
Tłuszcz: 26,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,2 g
Węglowodany: 69,4 g
w tym cukry: 11,9 g
Błonnik: 13,5 g
Białko: 22,6 g
Sól: 3,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: