Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Pasta z papryki i greckiego sera, chleb razowy, świeże warzywa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kalarepa, Ogórek zielony, Kolendra, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Papryka czerwona, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 580 kJ/617 kcal |
Tłuszcz: 31,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,5 g |
Węglowodany: 70,8 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 14,1 g |
Białko: 21,8 g |
Sól: 4,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.