Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Vegan
Pasta z pieczonych warzyw i masła orzechowego, chleb żytni, mix sałat z ogórkiem
Sałata mix, Sól, Marchew, Olej rzepakowy, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Ogórek zielony, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 477 kJ/592 kcal |
Tłuszcz: 31,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 59,2 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 12,7 g |
Białko: 20,1 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.