Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
Pasta z pieczonych warzyw ze słonecznikiem i tahini, pumpernikiel
Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Marchew, Pietruszka, SELER korzeniowy, Nasiona słonecznika, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, syrop z buraka cukrowego, sól, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 463 kJ/111 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 16,2 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 3,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.