Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Vegan
Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu, chleb z figą i daktylami, słupki warzyw
Kalarepa, Rozmaryn, ORZECHY WŁOSKIE, Olej rzepakowy, Czosnek, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Chleb z figą i daktylami (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone daktyle, suszone figi, SEZAM, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól), Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cukier, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Pietruszka
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 646 kJ/632 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 87,6 g w tym cukry: 35,4 g |
Błonnik: 15,8 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.