Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu, chleb z figą i daktylami, słupki warzyw

Kalarepa, Rozmaryn, ORZECHY WŁOSKIE, Olej rzepakowy, Czosnek, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Chleb z figą i daktylami (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone daktyle, suszone figi, SEZAM, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól), Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cukier, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Pietruszka

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 646 kJ/632 kcal
Tłuszcz: 24,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 87,6 g
w tym cukry: 35,4 g
Błonnik: 15,8 g
Białko: 16,5 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: