Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
-
Vegan
Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu, pumpernikiel, słupki warzyw
Kalarepa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pietruszka, ORZECHY WŁOSKIE, Olej rzepakowy, Czosnek, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sól, Rozmaryn, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cukier, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 412 kJ/337 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 43,4 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 11,8 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.