Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Pasta z pietruszki, orzechów włoskich i rozmarynu, pumpernikiel, słupki warzyw

Pietruszka, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże), Papryka czerwona, Ogórek zielony, Kalarepa, ORZECHY WŁOSKIE, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Rozmaryn, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 412 kJ/337 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 43,4 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 11,8 g
Białko: 9,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: