Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Pasta z sera feta z suszonymi pomidorami i rozmarynem, świeże warzywa, oliwki kalamata, bagietka graham
Rukola, Rozmaryn, Półbagietka z mąką graham (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, SEZAM), Ogórek zielony, Oliwki zielone, Oliwki kalamata (Oliwki, olej rzepakowy, woda, sól, kwas octowy (ocet)), JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Tymianek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 820 kJ/435 kcal |
Tłuszcz: 30,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,5 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 19,8 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.