Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star

Pasta z sera feta z suszonymi pomidorami i rozmarynem, świeże warzywa, oliwki kalamata, bagietka graham

Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Półbagietka z mąką graham (Mąka PSZENNA 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Oliwki zielone, JOGURT naturalny 2% tł., Oliwki kalamata (Oliwki, olej rzepakowy, woda, sól, kwas octowy (ocet)), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola, Rozmaryn, Pieprz czarny, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 820 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 30,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,5 g
Węglowodany: 33,5 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 19,8 g
Sól: 2,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15