Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
Pasta z soczewicy i pietruszki, chleb razowy, pomidor
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Chili, Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Pietruszka, Sól, Soczewica zielona, Pomidor, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 092 kJ/261 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 42,7 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 10,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.