Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z soczewicy z oliwkami, chleb owsiany na zakwasie, papryka
Kiełki rzodkiewki, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Oregano, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 084 kJ/498 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 49,9 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 11,4 g |
Białko: 16,2 g |
Sól: 1,8 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.