Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Pasta z szynki z koperkiem, chleb razowy, pikle z ogórków
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Koperek, Szynka z kotła, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 063 kJ/493 kcal |
Tłuszcz: 22,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,7 g |
Węglowodany: 45,2 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 30,9 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.