Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Pasta z tuńczyka, chleb razowy, ogórek kiszony
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), SER twarogowy półtłusty, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 097 kJ/262 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 29,3 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 16,1 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.