Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem, pumpernikiel, pikle, papryka
Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 489 kJ/595 kcal |
Tłuszcz: 22,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 57,7 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 36,5 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.