Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star

Pasta z twarogu i wędzonej makreli, chleb razowy, świeże warzywa

Cebula biała, Olej rzepakowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Marchew, Ogórek zielony, Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Koperek, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Natka pietruszki, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 020 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 53,8 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 25,4 g
Sól: 3,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: