Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Pasta z twarogu i wędzonej makreli, chleb razowy, świeże warzywa
Cebula biała, Olej rzepakowy, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Marchew, Ogórek zielony, Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Koperek, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Natka pietruszki, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 020 kJ/483 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 53,8 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 25,4 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.