Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
Pasta z twarogu i wędzonej makreli, grahamka, słupki marchewki
Marchew, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Pieprz czarny, SER twarogowy półtłusty, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Koperek, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Natka pietruszki, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 861 kJ/445 kcal |
Tłuszcz: 23,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 37,7 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 25,7 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.