Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Pasta z twarogu i wędzonej makreli, grahamka, słupki marchewki

Marchew, SER twarogowy półtłusty, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Sok z cytryny, Koperek, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 861 kJ/445 kcal
Tłuszcz: 23,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 37,7 g
w tym cukry: 8,6 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 25,7 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: