Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
Pasta z wątróbki i jajek, chleb razowy, pomidorki
Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Gałka muszkatołowa, MASŁO 82% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Wątróbka drobiowa, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 622 kJ/388 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 32,4 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 28,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.