Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star

Pasta z wątróbki i jajek, chleb razowy, pomidorki

pasta 59% (wątróbka drobiowa, JAJA kurze, cebula biała, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., olej rzepakowy, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, sól), chleb razowy 23% (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), pomidorki 17%, nasiona słonecznika 2%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 618 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 17,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
Węglowodany: 32,4 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 28,5 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: