Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Pasta z wątróbki z suszonymi śliwkami i jabłkiem, chleb żytni, pikle z ogórków
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Jabłko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok jabłkowy, Sól, Cebula czerwona, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Majeranek, Tymianek, Wątróbka drobiowa, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 691 kJ/404 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 45,2 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 25,5 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.