Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
Pasta z wątróbki z wędzonymi śliwkami i jabłkiem, chleb ze słonecznikiem, pikle z ogórków, podgrzybki marynowane
Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Podgrzybki marynowane, Czerwony pieprz, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Jabłko, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Śliwki suszone wędzone, Czosnek, Majeranek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 147 kJ/513 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 44,3 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 32,7 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.