Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Dairy Free

Pasta z wątróbki z wędzonymi śliwkami i jabłkiem, chleb ze słonecznikiem, pikle z ogórków, podgrzybki marynowane

Wątróbka drobiowa, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Podgrzybki marynowane, Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Jabłko, Cebula czerwona, Śliwki suszone wędzone, Olej rzepakowy, Czerwony pieprz, Czosnek, Majeranek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 149 kJ/514 kcal
Tłuszcz: 22,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 44,4 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 32,7 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: