Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Pasta z wędzonego pstrąga z fetą, majonezem i koperkiem, bułeczka razowa z czarnuszką, świeże warzywa
Rukola, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sól, Koperek, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Pomidorki daktylowe, Rzodkiewka
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.