Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Pasta z wędzonego pstrąga z fetą i koperkiem, bułeczka z czarnuszką, świeże warzywa
Rukola, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sól, Koperek, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Pomidorki daktylowe, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 165 kJ/278 kcal |
Tłuszcz: 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.