Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52 Star

Pasta z wędzonego pstrąga z fetą i koperkiem, bułeczka z czarnuszką, świeże warzywa

Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Pomidorki daktylowe, Rzodkiewka, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), JOGURT naturalny 2% tł., Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Rukola, Koperek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 165 kJ/278 kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 28,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15,4 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: