Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Pasta z wędzonego tofu z suszonymi pomidorami, chleb bezglutenowy, słupki kalarepy i papryki

Kalarepa, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
788 kJ/188 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 18,9 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: