Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pasta z wędzonego tofu z suszonymi pomidorami, chleb bezglutenowy, słupki kalarepy i papryki
Kalarepa, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 788 kJ/188 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.