Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Pasta z wędzonego twarogu, orzechów laskowych i cebuli, chleb razowy, ogórek zielony
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Pieprz czarny, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, ORZECHY LASKOWE, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 071 kJ/495 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g |
Węglowodany: 50,9 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.