Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Pasta z zielonego groszku i greckiego sera, chleb razowy, papryka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Natka pietruszki, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 341 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 47,2 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 15,1 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.