Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta z zielonego groszku i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy; pomidor, ogórek

Groszek zielony, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), ORZECHY WŁOSKIE, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Woda, Sól, Pieprz czarny, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
901 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 25,2 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • jaja
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15