Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z zielonego groszku i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy; pomidor, ogórek
Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Ogórek zielony, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Groszek zielony, Pieprz czarny, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 901 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 25,2 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.