Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasta z zielonego groszku i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy z ziarnami; pomidor, ogórek
Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Ogórek zielony, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Groszek zielony, Pieprz czarny, ORZECHY WŁOSKIE, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 262 kJ/302 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.