Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta z zielonego groszku i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy z ziarnami; pomidor, ogórek

Groszek zielony, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Woda, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 277 kJ/305 kcal
Tłuszcz: 15,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 31,5 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: