Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Vegan
NTFY_Pasta z zielonego groszku i orzechów włoskich, chleb razowy; pomidorki, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki groszku, Kiełki słonecznika, Ogórek zielony, ORZECHY WŁOSKIE, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Groszek zielony, Pieprz czarny, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 033 kJ/486 kcal |
Tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 62,8 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 13,3 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.