Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Pasta z zielonego groszku i tofu, chleb razowy, pomidor malinowy ze szczypiorkiem
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Groszek zielony, Nasiona słonecznika, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Pomidor malinowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 621 kJ/388 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 53,2 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 18,0 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.