Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
Pasta z zielonego groszku i tofu, chleb razowy, pomidorki, ogórek
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Groszek zielony, Nasiona słonecznika, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 141 kJ/273 kcal |
Tłuszcz: 9,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 39,0 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.