Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05 Star
  • Dairy Free

Pasta z zielonego groszku i tofu, chleb razowy, pomidorki, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Groszek zielony, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Oliwa z oliwek, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 141 kJ/273 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 39,0 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 12,6 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: