Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.58
-
Dairy Free
Pasta z zielonych szparagów i bobu z koperkiem, pumpernikiel, ogórki małosolne
Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Kmin rzymski, Kolendra (nasiona), Olej rzepakowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Syrop klonowy, Czosnek, Bób, Koperek, Mięta, Szparagi, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 788 kJ/427 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 67,2 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 17,5 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.