Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.77
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet buraczkowy z kaszą jaglaną, sos żurawinowy z chrzanem
Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, Chrzan, JAJA kurze, Kasza jaglana, Jabłko, Czosnek, Olej rzepakowy, Burak, Liść laurowy, Ziele angielskie, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Majeranek, Lubczyk, Dżem żurawinowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 580 kJ/139 kcal |
Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.