Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
Pasztet drobiowo-warzywny, chleb razowy, sos porzeczkowy z chrzanem
Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Gałka muszkatołowa, Kasza manna (zawiera PSZENICĘ), Kurczak udko, Majeranek, Marchew, JAJA kurze, SELER korzeniowy, Soczewica zielona, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Porzeczki czerwone
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 427 kJ/341 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 49,7 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 19,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.