Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Pasztet drobiowo-wieprzowy z suszoną śliwką, chleb razowy, sos chrzanowy, ogórek kiszony
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebula biała, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Por, Podgrzybki, Pietruszka, Marchew, Olej rzepakowy, Sól, Kiełki słonecznika, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Wieprzowina, Kurczak udko, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), JOGURT naturalny 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 364 kJ/326 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 35,9 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 19,7 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.