Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
Pasztet drobiowy, chleb razowy; pomidorki, ogórek małosolny
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Gałka muszkatołowa, Kurczak udko, Majeranek, Pieprz czarny, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Czosnek, Tymianek, Wątróbka drobiowa, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 511 kJ/361 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 40,3 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 25,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.